این هارد در آینده می تواند به جا به جایی داده های حجیم تر از ظرفیت USB ها به کار شما بیاید. در این آموزش قصد داریم که بررسی کنیم که بهترین روش برای کار کشیدن از یک هارد داخلی به جای هارد خارجی چگونه است.
شاید تاکنون برای شما اتفاق افتاده باشد که کامپیوتر خود را ارتقا داده و یا با خریدن یک مدل جدیدتر شروع به فروختن اجزای قدیمی آن کرده باشید. یکی از اجزایی که این روزها قیمت آن سر به فلک کشیده یا همون جناب هارد اینترنال از جمله مواردی است که معامله آن بیشتر به چشم می خورد. اما چه خوب است که اگر یک هارد اینترنال مثلا ۴۰ گیگی دارید به جای فروختن و یا کنار گذاشتن اقدام به تبدیل آن به یک هارد اکسترنال قابل جا به جایی کنید. این هارد در آینده می تواند به جا به جایی داده های حجیم تر از ظرفیت USB ها به کار شما بیاید. در این آموزش قصد داریم که بررسی کنیم که بهترین روش برای کار کشیدن از یک هارد داخلی به جای هارد خارجی چگونه است.
قبل از اینکه آموزش مربوط به چگونگی تبدیل هارد داخلی PC به هارد اکسترنال را شروع کنیم. قصد داریم برای شما توضیحاتی درباره اینکه چرا می بایست هارد قدیمی خود را به هارد اکسترنال تبدیل نمایید، ذکر کنیم.
شما میتوانید به فروشگاه های اینترنتی و یا فروشگاه های مجاز فروش سخت افزار مراجعه کرده و قیمت جدیدترین هاردهای اکسترنال را جستجو کنید. بعد از کمی بررسی متوجه خواهید شد با انجام اینکار علاوه بر کمک به حفظ محیط زیست میتوانید با کمترین هزینه از قطعات سخت افزار کامپیوترها یا لپ تاپ های قدیمی خود بهترین استفاده لازم را ببرید. ما در زیر مهم ترین دلایل و مزیت های تبدیل هارد داخلی کامپیوتر به هارد اکسترنال را برای شما ذکر خواهیم کرد :
• اولین دلیل میزان هزینه ای است که قرار است برای داشتن یک هارد اکسترنال صرف کنید. شما میتوانید با کمی تحقیق و جستجو یک هارد با قیمت مناسب و تکنولوزی جدید خریداری کنید ولی فراموش نکنید شما با اینکار به محیط زیست آسیب زده و از طرفی از منابعی که در حال حاضر در اختیار دارید به درستی استفاده نکرده اید. به همین دلیل هم نظر اقتصادی و هم فنی تبدیل هاردهای اینترنال قدیمی به هارد اکسترنال به صرفه تر خواهد بود زیرا قیمت باکس های تبدیل تقریبا یک سوم هاردهای اکسترنال های رایج در بازار است.
• مزیت دوم این است که شما از کیفیت و مشخصات درایو خود اطلاع دارید زیرا وقتی از هارد های قدیمی خود استفاده میکنید از مشخصات و میزان بهره وری آن آگاهی دارید ولی وقتی یک هارد اکسترنال خریداری میکنید شما دقیقا نمیدانید آیا این همان کارایی لازم را برای شما را خواهد داشت یا خیر.
• دلیل سوم اینکه اگر شما هارددیسکی دارید که حاوی اطلاعات است و میخواهید آن را بازیابی کنید به راحتی میتوانید آن را به یک هارددیسک خارجی تبدیل کرده و اطلاعات خود را بازیابی کنید. شاید به این فکر میکنید که برای انجام اینکار میتواید همان درایو را به صورت درایو داخلی نصب و استفاده کنید ولی خب باید بدانید که اینکار زمان بیشتری نیاز دارد و همینطور ممکن است امکان سوار کردن هارد موردنظر بر روی کامپیوتر یا لپ تاپ شما وجود نداشته باشد. از این رو بهترین حالت تبدیل تبدیل هارد اینترنال به اکسترنال برای بازیابی اطلاعات در چنین شرایطی است.
• یکی دیگر از مزیت ها و استفاده های کاربردی که می توانید از باکس هارد اکسترنال داشته باشید. زمانی است که یک درایو اکسترنال وسترن دیجیتال میخرید معمولا به همراه قاب جدا نشدنی خواهد بود که شما نمی توانید آن را باز کرده و هارد فعلی را با هاردهای جدیدتر با فضای بالاتر آپگرید کنید. ولی اگر باکس های هارد را خریداری کنید می توانید چنین کاری را انجام دهید و در اصل برای اپگرید درایو خودتان دیگر نیاز نیست هزینه پکیج کامل را پرداخت کنید و فقط درایو را خریداری و داخل این قاب قرار میدهید.
آموزش تبدیل هارد اینترنال به هارد اکسترنال با مبدل به USB
برای این کار فقط کافی است یه قاب هارد اکسترنال متناسب با وضع مالی خود و هم چنین نیاز خودتون از بازار بخرید. البته حواستان باشد اینکه حتی الامکان پورت USB 3.0 رو بخرید که نقل و انتقال اطلاعات با سرعت بیشتر صورت بگیرد.
■ حواستون باشد که قبل از تبدیل هارد اینترنال به اکسترنال از طریق قاب تبدیل، از اطلاعات تان یا حداقل از اطلاعات مهم آن،بک آپ بگیرید.
■ تا جایی که می توانید مدل آداپتور دارش را بخرید چون در تبدیل هارد اینترنال به هارد اکسترنال، تامین برق مسئله مهمی می باشد. برخی مدل ها آداپتور ندارند و از طریق همون کابل USB تامین برق می کنند.
■ دیگه الان همه چیز ضد ضربه و ضد آب و نسوز، نمیر و … شده و هاردهای اکسترنال هم از این قاعده مستثنی نیستند. هاردهای اکسترنال چون شرکتی هستن و با ظرافت بسته بندی شدند، قابل اطمینان اند و بر اثر ضربه احتمال از دست دادن اطلاعات کم می باشد اما این چیزی که شما درست می کنید خب دست ساز است و احتمال دارد بر اثر جابجایی، بلایی سر اطلاعات بیای چون یکی از ویژگی های اصلی هارد اکسترنال، قابلیت جابجایی ان می باشد.
روش اول : استفاده از قاب یا نگه دارنده هارد های خارجی
یک روش برای تبدیل هارد اینترنال به اکسترنال استفاده از قاب هاردهای اکسترنال است. این قاب ها نقش یک مبدل را بازی می کنند و هارد های قدیمی داخلی (internal) شما را به هارد های خارجی (external) که قابلیت وصل شدن به کمک USB را دارند تبدیل می کنند. قابل ذکر است که در هنگام انتخاب قاب باید به این نکته توجه داشت که برخی از این قاب ها مخصوص هارد های SATA و برخی دیگر مخصوص هارد های IDE می باشند.همچنین این نوع قاب ها در ابعاد کوچک برای هارد های ۲٫۵ اینچی نیز وجود دارد. (هارد های لپ تاپ)
روش دوم : استفاده از مبدل
روش دیگر برای تبدیل هارد اینترنال به اکسترنال این است که از یک مبدل استفاده نمایید. شما می توانید هارد های ۲٫۵ و ۳٫۵ اینچی را در داخل این مبدل قرار دهید و از طریق USB هارد را به کامپیوتر متصل کنید. این مبدل از سرعت بسیار بالایی در انتقال اطلاعات برخوردار می باشد ولی یک نقطه ضعف بزرگ دارد و آن اینکه فقط هارد های SATA را پشتیبانی می کند و هارد های IDE را پشتیبانی نمی کند.